Crayola speelgoed voor Sinterklaas

Sinterklaas staat weer voor de deur. Je kind is waarschijnlijk al druk bezig met het uitzoeken en uitknippen van de cadeautjes die hij of zij graag wil hebben. Sinterklaas speelgoed is heel populair. ieder jaar liggen op 5 december de huiskamers weer vol met allerlei speelgoed, bezorgt door sint en piet. Maar welk speelgoed is nu echt een aanrader?

Crayola speelgoed

Een echte aanrader is het merk Crayola. Zo heb je bijvoorbeeld de Crayola washimals, dit zijn schattige diertjes die je moet verzorgen. Je kunt je knuffeldiertjes zelfs inkleuren en printjes geven, door de viltstiften te gebruiken die erbij worden geleverd. Wanneer je je diertje een andere look wil geven, was je gewoon heel simpel de vorige kleuren eraf en kun je opnieuw beginnen. Een ander groot voordeel is dat de stiften afwasbaar zijn, ook van de huid of kleding. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je de strepen niet meer uit de kleding krijgt.

Daarnaast staat Crayola bekend om de mooie grote kleurplaten die ze in hun assortiment hebben. Ze hebben kleurplaten van bekende superhelden. Bijvoorbeeld  van de snow patrol puppies, karakters uit Frozen zoals Elsa en Anna en Lightning McQueen van Cars. Je kunt de superhelden inkleuren zoals jij wilt. Ook heeft Crayola handige kleurpotloden en stiften. Zo is er de Crayola draaikleurpotlood, hierdoor heb je helemaal geen puntenslijper nodig. Ook de duo kleurpotloden zijn echte aanraders, waarbij elk potlood 2 kleuren heeft. Naast de gewone stiften en potloden, zijn er ook de textielstiften, waarmee je heel mooi op textiel kunt kleuren. Ten slotte zijn er nog de raampotloden, waarmee je op de ramen kunt kleuren, als dat mag thuis dan tenminste! De potloden en stiften zitten ook in de complete Crayola tekenkoffer. Waarbij je alles in één keer mee kunt nemen naar een vriendje of vriendinnetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *