Ajax alarmsysteem

Beveilig je huis zoveel als je kunt

Inbrekers, helaas lopen er nog genoeg van rond. Mannen of vrouwen die overdag of ’s nachts de kans pakken om binnen te treden in je woning. Ze weten precies wanneer je weg bent of wat de beste manier is om zo stil mogelijk binnen te komen. Je wilt niet dat ze jouw woning in het vizier hebben en mocht dat wel het geval zijn, dan wil je ze het niet makkelijk maken. Houdt bijvoorbeeld je ramen gesloten wanneer je niet thuis bent en doe de deur altijd op slot. Zo zijn er nog wel een aantal manieren hoe je inbrekers buiten te deur kunt houden, maar ook hoe je direct kan inspelen op ongewenst bezoek.

Manieren om je huis te beveiligen

Er zijn vele manieren om inbrekers te gaan. Zo hebben veel huishoudens bijvoorbeeld een extra slot/ knip op de deur, hierbij moet je denken aan een extra schuifje die je vanuit binnen vastzet. Anderen kiezen voor een rolluik. Wanneer je voor elke ingang een rolluik plaatst, is de kans nihil dat er iemand ongewenst je woning betreedt.

Mochten ze toch binnenkomen, dan wil je hier uiteraard gelijk van op de hoogte zijn. Een manier is een Ajax alarmsysteem of camerabewaking. Met een alarmsysteem krijg je een melding via je telefoon of Ipad over ongewenste bewegingen. Je bepaalt zelf waar je de systemen neerzet en van welke systemen je gebruik wilt maken. Dit kan zijn een raamsensor, deursensor of bewegingsdetector.  Het voordeel van een Ajax alarmsysteem is dat je niet vast zit aan een abonnement of een hogere partij betaald wanneer je een melding binnen krijgt. Ook camera’s of een cameradeurbel wordt vaak ingezet om inbrekers af te schrikken en in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *