Bestel een elektrische haard bij Krul Alltech

Het lijkt er nog niet op, maar de winter komt er alweer met een noodgang aan. Langzaam maar zeker gaat de temperatuur zowel buitens- als binnenshuis omlaag. Ben jij je woning ook alweer op het binnenleven aan het voorbereiden? Dan is een goede kachel een onmisbaar aspect. Maar in veel woningen gaat de kachel nog steeds niet hoger dan bijvoorbeeld achttien graden, omdat de prijs van stoken in de laatste jaren een stuk hoger is geworden. Dit probleem kun je oplossen met een alternatieve manier van stoken. Denk hierbij aan de elektrische haarden van Krul Alltech. In dit artikel vertellen we je meer over deze kachelwinkel.

Is een elektrische haard goedkoop?

Steeds meer gezinnen stappen over op groene stroom. Ruim 35% van alle koopwoningen in Nederland heeft zonnepanelen op het dak en ook 16% van alle sociale huurwoningen heeft zonnepanelen. Op die manier wordt elektriciteit voor veel huishoudens goedkoper. Als je goedkoop wilt stoken, bieden elektrische haarden uitkomst. Zulke haarden zijn bijna niet meer van houtkachels te onderscheiden. Je creëert met een elektrische haard dan ook een gezellige sfeer in huis en geniet daarnaast van de fijne warmte voor een lage prijs. Ook zijn ze makkelijk in gebruik, veilig en passen ze in elke woning. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact.

De elektrische haarden van Krul Alltech

Met de elegantie van de vrijstaande elektrische haard van Krul Alltech haal je moeiteloos hitte en sfeer in huis, waar je maar wenst. Zolang er een stopcontact binnen handbereik is, kun je deze prachtige haard neerzetten. De Krul Alltech-haard onderscheidt zich door zijn buitengewone flexibiliteit. Plaats de haard in ruimtes waar je doorgaans niet zo snel een traditionele open haard zou overwegen, zoals de keuken, een slaapkamer of zelfs de hal. Deze veelzijdige haard voegt een vleugje warmte en comfort toe aan elke ruimte in je huis, zonder de beperkingen van traditionele haarden.

Waarom Krul Alltech?Krul Alltech omarmt een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en service. Wanneer je bij hen een kachel of haard aanschaft, kun je met volste vertrouwen uitgaan van een uitstekende investering. Wat dit nog aantrekkelijker maakt? De experts van Krul Alltech brengen je prachtige aanwinst – van houthaarden en elektrische kachels tot pelletkachels – persoonlijk bij je thuis of op je bedrijfslocatie en zorgen onmiddellijk voor de professionele installatie. Hierdoor geniet je direct van je nieuwe pronkstuk. Bij Krul Alltech is een kachel niet slechts een aankoop, maar een onvergetelijke ervaring van vakmanschap, gemak en genot. Bestel je nieuwe kachel daarom bij Krul Alltech!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *