Beste Smart Home Entertainment-apparaten voor in huis

Wanneer u op zoek bent naar de beste apparaten voor home-entertainment, raakt u snel overweldigd. Geloof ons, er zijn er duizenden.

Uit alle domeinen van domotica stroomt entertainment letterlijk over van technologie, dus we halen de zaken vandaag voor u uit de basis.

In plaats van het net te wijd uit te werpen, buigen we ons over 7 kerngebieden die u kunnen helpen bij het uitbouwen van een uitgebreid en zeer effectief home-entertainmentsysteem zonder dat u een banklening hoeft aan te gaan.

Wanneer u in dit type uitrusting wilt investeren, is het van cruciaal belang om vooraf een algemeen budget op te stellen. Op die manier kunt u voorkomen dat u al uw beschikbare geld op één apparaat opslaat.

We kijken naar de volgende categorieën entertainment:

  • Hub en afstandsbediening
  • Mesh WiFi-systeem
  • Slimme luidsprekers
  • Slimme beeldschermen
  • Smart-tv’s, projectoren en monitoren
  • Soundbars en luidsprekers
  • Streaming-apparaten

1) Hub en afstandsbediening

Als je al een robuust verbonden huis hebt, is de kans groot dat je een thuishub hebt. Bekijk hier onze verkenning van waarom ze zo cruciaal zijn.

Wanneer u echter uw smart home entertainment-apparaten voor uw systeem uitbreidt, loont het om speciale controle te hebben en dat is waar de machtige Logitech domineert.

De Logitech Harmony Elite is een afstandsbediening en hub, samen met een bijbehorende app, zodat u het commando perfect kunt stroomlijnen. U kunt entertainmentapparaten en andere slimme technologie overal in huis beheren, allemaal vanaf één plek.

De app is helder en responsief en stelt je in staat om je iPhone of Android-apparaat in een persoonlijke universele afstandsbediening te veranderen.

Ook kun je gebruik maken van de fysieke afstandsbediening, waarmee je 15 apparaten bedient. Van het nauwkeurig afstemmen van uw settopbox tot het aanpassen van uw slimme verlichting voor een film, u krijgt meer dan alleen de basis aan / uit-functionaliteit. Planning is een makkie en u kunt al uw smart-tech in harmonie laten zingen.

2) Mesh WiFi-systeem

Bijna alle eenentwintigste-eeuwse home entertainment-systemen vertrouwen op consistente, betrouwbare wifi.

Als u een groter huis heeft of als uw verbinding last heeft van vervelende dode hoeken, kan dit uw streamingervaring ernstig belemmeren.

Wat doe je dan?

Welnu, het bijwerken van uw traditionele routergebaseerde wifi naar een mesh wifi-systeem is de voor de hand liggende oplossing.

3) Slimme luidsprekers

Op één niveau kunt u compatibele smart-apparaten handsfree bedienen. Dit is misschien wel het grootste verkoopargument.

Aan het goedkopere einde van de markt is audio vaak teleurstellend, dus hebben we een paar slimme luidsprekers gekozen die daadwerkelijk leveren in termen van de soundscape. Het is niet verwonderlijk dat deze afkomstig zijn van de bedrijven met een wurggreep op deze ruimte, Amazon en Google.

4) Slimme beeldschermen

Als u al het gemak van een slimme luidspreker wilt met het toegevoegde visuele element van een scherm, loopt Amazon opnieuw voorop.

Echo Show is het originele slimme display en voegt een 10-inch HD-scherm toe aan de mix.

Met de keuken die het middelpunt van de meeste huizen vormt, is Echo Show de perfecte aanvulling om uw verzameling home entertainment-apparaten te versterken. Of je nu op zoek bent naar een muziekvideo terwijl je kookt of wat begeleide recepten voor inspiratie, het scherm zorgt voor een extra dosis plezier.

Het scherm maakt ook videogesprekken mogelijk. Je kunt andere Echo-apparaten bellen, iedereen met de Alexa-app of gebruik maken van Skype.

Net als Echo Show kun je compatibele Zigbee-apparaten bedienen zonder dat er een extra hub nodig is. Je hebt natuurlijk ook Alexa om het voor je te doen.

5) Smart-tv’s

Er is geen goede of foute oplossing om een ​​tv of projector te kopen. Zoveel hangt af van de grootte van uw kamer, uw budget en wat u ervan wilt.

Een van onze persoonlijke favorieten in een drukke verticaal is de Samsung 4K UHD 7-serie 75-inch Smart TV. Wat onderscheidt deze 4K-schoonheid echter?

Alleen al de grootte van het scherm is misschien wel het belangrijkste verkoopargument, maar u zult geen kwaliteit verliezen. HDR-inhoud wordt volledig ondersteund, inclusief HDR10 + en je krijgt 4x de resolutie van een standaard high-definition scherm. Dankzij de ingebouwde UHD-engine wordt alle niet-4K-inhoud opgeschaald, zodat je kristalheldere helderheid krijgt, wat je ook kijkt.

6) Soundbars en luidsprekers

Nu uw beelden aanwezig zijn, is het tijd om na te denken over home entertainment-apparaten die geluid tot leven brengen en we hebben een eersteklas oplossing voor u.

De Sonos Playbase Wireless Soundbar en Streaming Speakers verbeteren de audio-ervaring wanneer je naar je smart tv kijkt, en ze dienen ook als een gewone streaming speaker.

Als de gedachte aan het opzetten van een thuisbioscoop je intimideert, zorgt Sonos ervoor dat je plug-and-play eenvoud krijgt. Sluit deze compacte unit gewoon aan met een paar snoeren en maak draadloos verbinding in de app.

7) Streaming-apparaten

Maar niet in de laatste plaats mist geen zichzelf respecterend smart home entertainment-systeem een ​​streaming-apparaat.

Een van de vele opties, onze persoonlijke favoriet is de Roku Ultra HD / 4K / HDR Streaming Media Player.

Met nu meer en meer inhoud in Ultra HD en 4K, heb je een streamingstick nodig om gelijke tred te houden. Roku geeft je de mogelijkheid om te genieten van rijke en gedetailleerde inhoud met meer dan een half miljoen films en tv-programma’s van de tap.

Je kunt door meer dan 1000 kanalen navigeren met spraakopdrachten met ingebouwde Alexa-functionaliteit. Hiervoor heb je echter een Echo-apparaat nodig.

Er is een stemafstandsbediening die een leuke touch is en je krijgt ook een paar JBL-oordopjes als welkomstgeschenk.

Voor uitstekende connectiviteit en een naadloze ervaring met het streamen van de beste inhoud, is Roku het overwegen waard in plaats van de standaard Fire TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *