Beste draagzakken om te gebruiken in en rondom huis

Het maakt niet uit hoe gezellig een schommel of springkussen is, baby’s vinden het fijn om in je armen te worden gewiegd. Maar je kleintje de hele dag rondslingeren is niet echt haalbaar, tenzij je stalen armen en een leger helpers hebt om je dagelijkse taken uit te voeren. Dat is waar een draagzak van pas komt.

Heeft u een draagzak nodig?

Een draagzak kopen is niet nodig – je kunt een kinderwagen gebruiken als je op pad bent en een springkussen of schommel thuis. Maar een draagzak is het enige gadget waarmee je handsfree je eigen ding kunt doen, terwijl je kleintje tegen je aan ontspant.

Veel ouders zeggen dat dit hun favoriete babyproduct is, ongeacht het type of merk. Het geeft je armen een pauze en kan gemakkelijk een kinderwagen gebruiken, vooral als je kind van streek raakt als ze je niet kunnen zien, of als je door drukke ruimtes zoals luchthavens en stadions moet navigeren. Het is ook geweldig om te gebruiken als je van wandelen houdt en je kind mee wilt nemen.

Sommige ouders gebruiken een draagzak alleen als hun kind klein is – pasgeboren tot ongeveer zes maanden. Andere ouders blijven tot ver in de peuterfase een draagzak gebruiken. Je haalt er het maximale uit voordat je kleintje leert lopen en vrij wil rondlopen.

wat zijn de verschillende soorten draagzakken?

De meeste ouders zweren dat draagzakken een redder in nood zijn, dus je kunt echt niet fout gaan als je er een aan je register toevoegt. Draagzakken zijn er in drie stijlen:

Wraps: een superlang stuk rekbare stof dat u configureert en om uw lichaam knoopt, meestal over uw schouders en rond uw middengedeelte, om een ​​drager te creëren.

Slings: een breed stuk stof dat over een schouder en over uw romp gaat.

Gestructureerde draagzakken: meer als een rugzak met riemen over de schouder en een gewatteerd draagpakket dat op je borst of rug kan worden geplaatst. Ook wel Soft Structured Carriers of SSC’s genoemd.

Enkele draagzakken die wij aanraden zijn:

Ergobaby Omni 360 Draagzak

  • Vier draagposities
  • Werkt van pasgeboren tot peuter
  • Veel steun

En over zwaardere dragers gesproken … de Ergo 360 is een beetje omvangrijker dan sommige van zijn lichtere tegenhangers, maar geliefd vanwege zijn veelzijdigheid en comfortfactor. Het belangrijkste verkoopargument van de Omni 360 is hoeveel gebruik je er uit haalt. Het werkt vanaf de eerste dag (geen baby-inzet nodig) tot en met uw kleintje de peuterjaren bereikt, waardoor het een geweldige investering is. Het heeft veel opvulling en beschikbare aanpassingen, dus het is gemakkelijk om een ​​goede pasvorm te krijgen en je kunt je kleintje op vier verschillende manieren dragen.

Wat is het overwegen waard

SSC kan lastig zijn om zelf aan de slag te gaan, en de Omni 360 is daarop geen uitzondering. Deze drager zit ook aan de zwaardere kant. Bekijk voor een lichtgewicht versie de Cool Air Mesh-versie van het merk.

Baby Tula Explore draagzak

  • Kan worden gebruikt vanaf de eerste dag tot de peuterjaren
  • Drie draagposities
  • Leuke prints en patronen

Tula-dragers hebben enkele van de leukste, moderne prints die er zijn. Het zijn veelzijdige, duurzame SSC’s die gemakkelijk te gebruiken, comfortabel zijn voor zowel jou als je baby en drie verschillende draagposities hebben. De Explore is lichtgewicht en kan op verschillende plekken worden aangepast voor een persoonlijke pasvorm. Het is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de machine, dus je kunt het meteen in de was gooien als het icky begint te worden. En het heeft een hoge gewichtslimiet – 12 kilo- dus je kunt babykleding dragen tot ver in de peutertijd en daarbuiten.

Wat is het overwegen waard

Sommige ouders merken op dat de Explore moeilijk is om solo op te gaan, vooral als je een back-carry doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *