Behang kopen: zo creëer je een productief thuiskantoor

Veel mensen hebben lange tijd noodgedwongen vanuit huis moeten werken. In dit proces hebben veel bedrijven van de nood een deugd gemaakt. En het lijkt er nu op dat veel bedrijven de situatie eigenlijk helemaal niet zo vervelend vonden als gedacht werd. Veel Nederlanders hebben daarnaast ervaren dat vanuit huis werken minder erg is voorspeld werd. Het bespaart vooral veel tijd en kosten, want de auto kan gewoon op de oprit blijven staan en reistijden naar het kantoor aan huis zijn natuurlijk helemaal minimaal.

Wil je vanuit huis blijven werken, dan is het verstandig om even de tijd te maken om een thuiskantoor op te zetten. Blijven werken vanaf de keukentafel is namelijk geen goede oplossing.

Hoe zet je een goed thuiskantoor op?

Wanneer je een thuiskantoor wilt maken, dan is het belangrijk dat dit een ruimte is waar je kinderen en partner niet constant doorheen hoeven te lopen om naar de keuken, kamer of buiten te komen. Een zolderkamer is geschikt, net als een loze kamer op de bovenverdieping. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte hebt. Je wilt niet in een opgeleukte kledingkast komen te zitten, zeker niet wanneer je er meerdere uren per dag door moet brengen.

Daarnaast is het verstandig om te zorgen voor en productieve ruimte. Een thuiskantoor met uitzicht op een vol aanrecht, een overwoekerde tuin of stapels paperassen en niet-opgevouwen was is niet aantrekkelijk. Zorg voor een schone en opgeruimde werkplek in een productieve omgeving. Maar het tegelijkertijd iets waar je jezelf prettig bij voelt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor het behang van Behangwereld, het plaatsen van planten of een schilderij waar je iets mee hebt.

Thuiswerken, ook na de roerige periode?

Ben je van plan om een thuiskantoor op te zetten in overleg met je baas? Vraag dan ook eens of er een budget is. Vaak willen bedrijven gerust bijdragen aan de kosten voor het opzetten van een thuiskantoor, zolang je de bonnetjes maar inlevert bij je baas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *