Badkamerinspiratie nodig? Dit zijn de badkamertrends van 2021

2021 is aangebroken dus laten we meteen de badkamertrends bekijken van 2021. Welke badkamertrends nemen we mee naar dit jaar en welke badkamertrends laten we achter ons. Hieronder vind je de badkamertrends van 2021. Laat je inspireren en geef je eigen badkamer een frisse look.

Groen

Dat groen in 2020 al een trend was, hebben we gemerkt. Ook zien we deze groene trend terugkomen in 2021. Tegenwoordig zetten we in huis overal planten. Planten in de slaapkamer, planten in de werkkamer en dus ook planten in de badkamer. Groen staat voor een nieuw leven, rust, veiligheid en gezondheid. Dit zoeken we ook in een badkamer. Wanneer je planten gaat aanschaffen is het wel belangrijk om te checken of de planten tegen veel vocht kunnen.

Van wit naar donkere kleuren

Naast planten is het ook een trend om groene tegels op de muur te plaatsen. Hiermee bedoelen we donkergroene tegels. In een speelse visgraattegel of de moderne hexagontagel. Donkere kleuren gaan we steeds meer zien in badkamer. Donkere kleuren geven het gevoel van geborgenheid. Dat betekent ook dat het tijd is om de witte handdoeken te vervangen voor mooie donkere handdoeken passend bij het interieur. Kijk op Handdoek.nl voor hoogwaardige handdoeken.

De industriële look

De industriële badkamer veel beton gaan we veel terugzien in 2021. Ook gouden en zwarte kranen zijn nog steeds erg populair. Een leuke twist binnen deze trend is dat we ook witte kranen gaan terugzien in 2021. Zou jij een witte kraan in je badkamer plaatsen? Wij zijn heel benieuwd!

Badkamer technologie

De slimme badkamer wordt ook steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan sensorlampen die ervoor zorgen dat de badkamer meteen verlicht wordt als je de badkamer in komt. Maar er is tegenwoordig veel meer mogelijk zoals slimme kranen, spiegels met radio. Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker in woningen. Daarom is een waterbesparende kraan zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *